Προωθητική Εκδήλωση στην Ελλάδα

Η IDEC διοργάνωσε το Ελληνικό Multiplier Event του προγράμματος διαδικτυακά, μέσως της πλατφόρμας GoToWebinar στις 14/09/2021.

Η ατζέντα ξεκίνησε με μία παρουσίαση από τον Ορέστη Νταγιάντα, τον κύριο υπεύθυνος της IDEC για την υλοποίηση του προγράμματος, η οποία περιλάμβανε μια γενική περιγραφή του Go Digital, τις κύριες ιδέες του, τους στόχους του, τα οφέλη που παρέχει καθώς και μια σύντομη ανάλυση του περιεχομένου των 4 θεματικών ενοτήτων (Modules) του.

Έπειτα, πραγματοποιήθηκε επίδειξη του Accelerator Tool, ξεκινώντας από το ερωτηματολόγιο αυτό-αξιολόγησης, προχωρώντας έπειτα στον Τροχό Δεξιοτήτων και τις Κάρτες Δραστηριοτήτων, και κλείνοντας με το σύστημα Εμβλημάτων.

Στη συνέχεια, ο δόκτωρ Κωνσταντίνος Κιούσης, Business Development Manager στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, παρέδωσε μία σύντομη εκπαίδευση για τη σωστή χρήση του LinkedIn, το οποίο κατέχει εξέχουσα θέση στο εκπαιδευτικό υλικό του Go Digital.

Τέλος, η κυρία Νεφέλη Δημοπούλου από την IDEC, παρουσίασε εν συντομία το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Erasmus+ με τίτλο SkillsMatch, το οποίο μοιράζεται παρόμοιες θεματικές με το Go Digital.

Η ημερίδα έκλεισε με ερωταπαντήσεις και συζήτηση με τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έπειτα αξιολόγησαν την ποιότητα της εκδήλωσης και έλαβαν πιστοποιητικά παρακολούθησης.